Din nettleser er utdatert, du kan åpne nettsiden vår i Microsoft Edge ved å klikke på linken: subaru.no

Ny e-SUV fra Subaru

SOLTERRA

#subaruEV

Subaru DNA videreført til 100% elektrisk SUV!

Registrer din e-post så vi kan holde deg oppdatert på nyheter om vår nye e-SUV.

Subaru Norge AS lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring

Takk for at du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss!

Vi ønsker å vite mer om deg! På den måten kan din nærmeste forhandler oppdatere deg med lokal informasjon når vår e-SUV blir tilgjengelig.

Subaru Norge AS lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring og vil dele dine personopplysninger med din nærmeste forhandler for å kunne behandle tjenesten du ønsker

Takk for din registrering!

Vi vil holde deg oppdatert på framtidige nyheter om vår nye e-SUV.

Allværsbilen Solterra

Vår aller første elbil er selvfølgelig en ekte e-SUV egnet for norske forhold – en real allværsbil perfekt for aktive nordmenn!

For oss er en SUV en SUV, også når den går på batteri. Du skal slippe å bekymre deg for røffe forhold, enten du er på siste gjørmete strekket til hytta eller skal rekke et møte en snørik vinterdag i byen. Med Solterra kommer du fram dit du vil, når du vil!

Nysgjerrig?

Vi vet dere er mange som venter spent på spreke Solterra. Vi kommer løpende med mer info og detaljer om Solterra fortløpende. Meld deg på vårt nyhetsbrev så holder vi deg oppdatert!

Allværsbilen Solterra til folket

Han har solgt nesten tusen Subaru de siste femten åra. Man kan trygt si at Joakim Thonhaugen fra Branko's Auto AS kjenner Subaru bedre enn de fleste her til lands. Nå gleder han seg enormt til å tilby Subarus første elbil til både trofaste følgesvenner og nye kundegrupper. De står i følge superselgeren allerede i kø og venter på allværsbilen Solterra.