Godt veigrep under alle føreforhold

AWD - Permanent firehjulstrekk

Motorjournalister over hele verden fremhever alltid de gode kjøreegenskapene på Subaru modellene når disse testes og prøvekjøres. Subaru har i over 45 år levert personbiler med firehjulstrekk, og var den første bilprodusenten som startet serieproduksjon av Premium personbiler med firehjulstrekk allerede i 1972.

Det er ikke uten grunn at Subaru sitt permanente symmetriske firehjulstrekksystem er anerkjent verden over. For når veiforholdene er krevende, gir systemet deg full kontroll på alle underlag med sin permanente drift på alle fire hjul. Fordelene er bedre veigrep på glatt føre, og større trygghet ved kjøring på alle typer veier under de fleste kjøreforhold.

Det unike med Subaru sitt permanente symmetriske firehjulstrekksystem er at alle hovedkomponenter i drivverket som girkassen, mellomakselen og den bakre differensialen ligger i en symmetrisk linje bak BOXER-motoren. Dette gir en god balanse i bilen, samt at det gir en gunstig vektfordeling foran og bak, og ikke minst sideveis. Det permanente symmetriske firehjulstrekksystemet har et lavere tyngdepunkt enn andre systemer, og overfører kreftene til underlaget gjennom alle fire hjul til enhver tid.

SUBARU ER USTOPPELIG PÅ FREMKOMMELIGHET!

Bli kontaktet for prøvekjøring
Finn din forhandler
Bli kontaktet av forhandler