Verdens mest solgte 4x4

Subaru var først med firehjulstrekk i serieproduserte personbiler tidlig på 1970-tallet, og er i dag verdens største produsent av biler med firehjulstrekk. Du finner derfor et ledende og vel gjennomprøvd permanent firehjulstrekksystem I alle våre modeller, og ikke et reaktivt system som kobler inn forhjulene når bakhjulene slipper taket.

Når veiforholdene er krevende, har firehjulstrekket full kontroll på alle underlag med sin permanente drift på alle fire hjul. Fordelene er bedre veigrep på glatt føre, og større trygghet ved kjøring på alle typer veier under de fleste kjøreforhold.

Det er ikke uten grunn at Subaru sitt 4x4 systemet er anerkjent verden over og har blitt verdens mest solgte permanente symmetriske firehjulstrekksystem med salg på over en million biler i året på verdensbasis.

Verdens mest solgte 4x4

Unikt permanent symmetrisk firehjulstrekk

Det unike med Subaru sitt permanente symmetriske firehjulstrekksystem er at alle hovedkomponenter i drivverket (girkassen, mellomakselen og den bakre differensialen) ligger i en symmetrisk linje bak BOXER-motoren. Dette gir en overlegen balanse i bilen og en gunstig vektfordeling foran og bak, og ikke minst sideveis. Firehjulstrekksystemet har et lavere tyngdepunkt enn andre systemer, og overfører kreftene til underlaget gjennom alle fire hjul til enhver tid.

Subaru-modellene prøvekjøres over hele verden, og motorjournalister fremhever alltid de gode kjøreegenskapene når disse testes og prøvekjøres.

firehjulstrekk
Bli kontaktet for prøvekjøring
Finn din forhandler
Bli kontaktet av forhandler