Én motor. Mange legender.

Subarus unike Boxer-motor har legendestatus. Gjennom mange år har vi perfeksjonert en teknologi som har gitt utallige rally-seire, men også sikrere hverdagskjøring for millioner av mennesker over hele verden.

Subaru Boxer

Boxer-motoren har et flatt design, med stempler som går sidelengs, som dermed gir bilen et lavere tyngdepunkt og bedre balanse. Fordelene er langt bedre veigrep, mindre krenging og bedre retningsstabilitet. Etter 17 millioner produserte Boxer-motorer har Subaru perfeksjonert denne teknologien til det ytterste.

Pålitelig yteevne

Motorens flate design gir en innebygget stivhet og frembringer mindre vibrasjoner enn rekke- og V-motorer. Dette fører til en god holdbarhet og pålitelig yteevne.

Økt stabilitet

Fordi Boxer-motoren er montert lavere i karosseriet enn andre motortyper, er modellene mer stabile og trenger mindre enn biler med andre motortyper.

Subaru Boxer Outback

Lineartronic automatisk girkasse

Automatgirkassen til Subaru har en smart og trinnløs teknologi som gir deg kraft når du trenger det. Du oppnår god respons og høy drivstoffeffektivitet, uansett om du liker en komfortabel eller sporty kjørestil. Lineartronic er en trinnløs automatkasse spesialutviklet av Subaru for å få mest ut av Boxer-motoren. Subaru har alltid vært ærlige på reelt forbruk, og Lineartronic sørger for at du på en smart måte kombinerer kraft, komfort og drivstofføkonomi. Lineartronic er utstyrt med Active Torque Split som automatisk fordeler drivmomentet mellom for- og bakhjul etter kjøreforholdene. Kraft skal også være komfortabelt!

Bli kontaktet for prøvekjøring
Finn din forhandler
Bli kontaktet av forhandler