Totalsikkerhet med Avansert Sikkerhetspakke

Aktiv sikkerhet

Subaru Rear Vehicle Detection (SRVD)*

SRVD benytter sensorer plassert rundt på bilen og varsler deg om biler i blindsonen for tryggere filskifte, eller gir varsler om kryssende trafikk ved rygging.

Fjernlysassistanse (HBA)*

Fjernlysassistanse bedrer sikten og sikkerheten ved mørkekjøring. Fjernlysassistansen blender ned og tenner fjernlyset automatisk avhengig av kjøreforholdene.

Aikkerhet Outback

Auto Vehicle Hold (AVH)

Når bilen stopper helt vil Auto Vehicle Hold (AVH) holde bilen på plass selv om bremsepedalen slippes.

Vehicle Dynamics Control System + Active Torque Vectoring

Vehicle Dynamics Control System bruker en rekke sensorer til å overvåke og analysere om bilen følger førerens ideelle kjørelinje. Hvis et hjul mister veigrepet, oppnår for høy hastighet eller skyver bilen ut av den ideelle kjørelinjen, vil Active Torque Vectoring styre kraftfordelingen for firehjulstrekksystemet, motoreffekten samt bremsene på hvert enkelt hjul for å hjelpe føreren til å holde bilen på den ideelle kjørelinjen.

Sikkerhet Forester Hybrid

Passiv sikkerhet

En tryggere kupé

Den flate Boxer-motoren og girkassen vil ved en frontkollisjon gli inn under bilen for å gi best mulig beskyttelse av deg og dine i kupéen.

Sikkerhet innvendig

Kollisjonsputer

Kollisjonsputer foran og sidekollisjonsputer er standard for både fører og forsetepassasjer, i tillegg til sidekollisjonsgardiner som dekker de fremre og bakre sidevinduene. På førersiden er det også kne-kollisjonspute som øker beskyttelse av knærne til føreren ved en frontkollisjon.

Ringformet sikkerhetsbur

Alle modellene har et sikkerhetskarosseri bygget opp som et beskyttende sikkerhetsbur med et sterkt og energiopptakende rammeverk. Dette rammeverket omfatter tak, dørstolper og gulv, og som ved et uhell er klar til å fordele kollisjonskreftene rundt kupéen for å skåne deg og dine passasjerer.

Sikkerhet XV Hybrid

Hodestøtter på forseter

Hodestøttene er justerbare i høyden og har vinkling for best mulig beskyttelse og komfort.

Sikkerhetsbelter

Sikkerhetsbeltene foran er utstyrt med beltestrammere og lastebegrensere, og alle fem sitteplasser har 3-punkts sikkerhetsbelter. Det er også ISOFIX-fester for barneseter i alle våre modeller.

* Sjåføren er alltid ansvarlig for sikker og oppmerksom kjøring. Vennligst ikke stol utelukkende på den Avanserte Sikkerhetspakkens funksjoner for sikker kjøring. Det kan oppstå noen begrensninger til gjenkjenning. I instruksjonsboken finner du fullstendig informasjon om systemfunksjoner og begrensinger for den Avanserte Sikkerhetspakken.

Bli kontaktet for prøvekjøring
Finn din forhandler
Bli kontaktet av forhandler